Τι κάνει το ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

Τα χρώματα έχουν θεραπευτικές και εξισορροπητικές  ιδιότητες. Το φώς, καθώς διαπερνά τα ρούχα σου και αντανακλάται στα μάτια σου, μπορεί να θρέψει, να θεραπεύσει, να εξισορροπήσει όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχή και το πνεύμα σου.

 

Μέχρι  πού, μπορεί να φτάσει αυτή η δυνατότητα; Αρκεί να αναφέρω, ότι παιδιά με σύνδρομο Down, που περνούσαν λίγες ώρες κάθε μέρα σε ένα περιβάλλον συγκεκριμένων συχνοτήτων φωτός, κατέληξαν να θεραπευτούν.

Αντίθετα, το μαύρο, που δεν είναι χρώμα, αλλά απουσία χρώματος, μπορεί να σε σκοτώσει, υπονομεύοντας την υγεία, την ομορφιά, την ευεξία σου, επειδή ενεργοποιεί μέσα σου μηχανισμούς εκφύλισης των κυττάρων σου. Αυτό γίνεται, επειδή το σώμα σου αντιλαμβάνεται ότι δεν το αποδέχεσαι όπως είναι, και προσπαθείς να το εξαφανίσεις πίσω από μια μαύρη «τρύπα».

Το να εμφανιστείς σε μια συνέντευξη για εύρεση εργασίας με μεγάλη αναλογία μαύρου στην ενδυμασία σου, αυξάνει την πιθανότητα να απορριφθείς.

Το μαύρο επίσης, αυξάνει την όρεξή σου για προϊόντα ζύμης και γλυκά, που ευνοούν την παχυσαρκία.

 

Το πόσο δύναμη στερεί από το σώμα σου το μαύρο χρώμα, μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος/η σου, αν αφαιρέσεις κάθε μαύρο ρούχο από την ενδυμασία σου για 21 μέρες.

Δοκίμασε και νιώσε τη διαφορά.

 

Γιαννούλα Ρουσοδήμου

Holistic Life Coach